Vörös szerelem a KULTIK Dunaújváros színpadán

2024. jan. 11

A szerelem mély és erős érzelem, a keleti felfogás szerint a legcsodásabb dolog, ami az emberrel megtörténhet. Nem véletlen, hogy szinte minden dalnak a szerelem különböző szintje a témája: megőrülök érted, imádlak, szeretlek, bármit megtennék érted, stb., vagy a másik véglet, hogy csalódtam benned, kiábrándultam belőled, ne is nézz vissza...
A Jászai Mari-díjas színésznő és énekesnő, Gregor Bernadett a Vörös szerelem című előadásához a múlt század elejétől az 1960-70-es évekig összegyűjtötte a számára meghatározó művészek - Karády Katalin, Rutkai Éva, Törőcsik Mari - szerelemről szóló, azt megidéző legszebb sanzon és örökzöld dalait.
A műsorban elhangzik többek között: Szeretlek én, Sohase mondd!, Ott fogsz majd sírni, Jöjj kedvesem, Ez lett a vesztünk, Hamvadó cigarettavég, Még ma éjjel boldoggá tehetsz, Május éjszakán, Engem nem lehet elfelejteni.
A zenés estet ajánljuk mindazoknak, akik még nem voltak szerelmesek, vagy épp most is a fellegek között járnak, aki már csalódott vagy épp még nem bántották meg, a reménytelenül szerelmeseknek, a sóvárogva vágyakozóknak és mindenkinek, aki egy kellemes, érzelemdús estét szeretne eltölteni partnerével, barátaival.

Jegyvásárlás: KULTIK Dunaújváros mozipénztárban, nyitvatartási időben vagy,
online jegyvásárlás: itt